info@argiristravel.gr | (+30) 210 5772869 - (+30) 210 5782969

Powered by Google

ΡΩΣΙΑ 9 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

9 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

 

1 ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕΣΩ ΜΟΣΧΑΣ: Πτήση για Αγία Πετρούπολη, μέσω Μόσχας. Τις πρώτες πληροφορίες για την πόλη και το κέντρο της θα τις λάβετε από τον ελληνόφωνο ξεναγό σας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο.

2 ΗΜΕΡΑ: ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ,

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ: ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ ΕΡΜΙΤΑΖ, ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ & ΠΑΥΛΟΥ, ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΣΑΑΚ, ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝ:

Πρωινή επίσκεψη στο Ερμιτάζ (από την ελληνική λέξη ερημητήριο), για να δούμε σημαντικές αίθουσες των χειμερινών ανακτόρων, αλλά και σπουδαία εκθέματα και συλλογές μεγάλων δημιουργών στη μουσειακή πλευρά του. Ακολουθεί ξενάγηση της "Βενετίας του Βορρά", κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την πλατεία και το ναό του Αγίου Ισαάκ, το "Βέλος" (το στενότερο σημείο του νησιού Βασιλιέφσκι), το Φρούριο των Πέτρου & Παύλου. Θα επισκεφθούμε επίσης τους τάφους της δυναστείας των Ρομανώφ και τον καθεδρικό ναό της Παναγίας του Καζάν (μπροστά από τη γέφυρα των Γρυπών). Με το τέλος της ξενάγησης, μπορείτε προαιρετικά, να κάνετε μία ελληνόφωνη κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης με πλοιάριο τσάρτερ. Δείπνο εντός του ξενοδοχείου.

3 ΗΜΕΡΑ: ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ:

Προβλέψαμε να περιλάβουμε στο πρόγραμμα μας μια ελεύθερη μέρα, για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε ή να επισκεφθείτε σημεία της πόλης που θα σας ενδιέφεραν, όπως να πιείτε έναν καφέ στο Terrassa (πίσω από τον καθεδρικό της Παναγίας του Καζάν) με θέα όλη την πόλη. Να περπατήσετε στους θερινούς κήπους του Μ. Πέτρου (που παραδόθηκαν πριν από 3 χρόνια στο κοινό)Να κάνετε μία βόλτα στη λεωφόρο Νιέφσκυ για αγορές, δοκιμάζοντας και το παραδοσιακό πιροσκί ή να σας κάνουν το πορτραίτο σας οι διάσημοι ζωγράφοι με θέα τα κανάλια της πόλης και οπωσδήποτε να επισκεφθείτε τη «Νέα Ολλανδία», ένα νησί γεμάτο από εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και ότι μπορείτε να φανταστείτε στις εγκαταστάσεις ενός παλιού εργοστασίου που μετατράπηκε για να διασκεδάζει τον κόσμο κάθε ηλικίας. Το εστιατόριο Kuznya μεταμορφώνεται κάθε Σάββατο βράδυ στις 20.00 για να υποδεχτεί σχήματα τζαζ μουσικής και κάθε Παρασκευή βράδυ για μουσικές βραδιές. Δείπνο εντός του ξενοδοχείου.

4 ΗΜΕΡΑ: ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΛΑΥΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΙΕΦΣΚΥ, ΑΝΑΚΤΟΡΑ & ΚΗΠΟΙ ΠΑΒΛΟΦΣΚ/ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΣΑΡΚΟΓΙΕ ΣΕΛΟ(ΠΟΥΣΚΙΝ): 

Σήμερα επισκεπτόμαστε τη Λαύρα του Αλεξάνδρου Νιέφσκυ (μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της μεσαιωνικής Ρωσίας, αλλά και άγιος της Ρωσικής Εκκλησίας - ηγέτης ολόκληρης της Ρωσίας σε μία δύσκολη περίοδο του ανατολικού σλαβικού κόσμου, κατάφερε το 1240 να κερδίσει τους Σουηδούς στη μάχη του Νέβα - εξού και το προσωνύμιο Νιέφσκι δηλ. του Νέβα). Ακολουθεί επίσκεψη στα ανάκτορα Παβλόφσκ, γνωστά σε εμάς τους έλληνες από τη γνωριμία του Βασιλιά Γεώργιου Α', με την πεντάμορφη Δούκισσα Όλγα, που προς τιμήν της με εισφορές από τη Ρωσία & Ελλάδα και σχέδια από τα ανάκτορα Πέτερχοφ...κατασκευάστηκε η θερινή κατοικία στο Τατόι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση. Τέλος, θα επισκεφθούμε το σύμπλεγμα παλατιών και πάρκων του Τσάρκογιε Σέλο ("χωριό του Τσάρου"), που από το 1937 έως τη δεκαετία του 1990 ονομαζόταν Πούσκιν. Τα πολυτελή δωμάτια των θερινών εξοχικών ανακτόρων της Αικατερίνης είναι γνωστά για τη μεγαλοπρέπεια και την υπερβολή τους, αλλά κυρίως για τηνΚεχριμπαρένια τους αίθουσα (την ακριβότερη αίθουσα στον κόσμο, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει). Ακολουθεί επίσκεψη των κήπων των ανακτόρων και επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο.

5 ΗΜΕΡΑ: ΥΠΕΡΤΑΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΩΝ:

Μετά το πρωινό, θα τακτοποιηθείτε στην υπερταχεία (Σαπσάν) για να απολαύσετε μία διαδρομή με τραίνο στην ενδοχώρα μέχρι το κέντρο της Μόσχας. Ο τοπικός σας συνοδός θα σας περιμένει στο σταθμό της Μόσχας. Ακολουθεί μία πρώτη γνωριμία της πόλης και επίσκεψη του μουσείου Αστροναυτικής ή Κοσμοναυτών, για να θαυμάσουμε μερικές από τις πρωτιές των αστροναυτών της χώρας, όπως και τα βαλσαμωμένα δύο σκυλάκια Μπέλκα και Στρέλκα, που επέστρεψαν σώα από την εκτόξευση στο διάστημα και έτσι άνοιξαν το δρόμο και για τον άνθρωπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση και δείπνο εντός του ξενοδοχείου. 

6 ΗΜΕΡΑ: ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΟΣΧΑΣ, ΠΑΡΚΟ & ΑΓΟΡΑ ΙΖΜΑΪΛΟΒΟ, ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ, ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΟΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΡΥΑΝΤΙ:

 Μετά το πρωινό, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του πάρκου Ιζμάιλοβο (κάτι σαν το δικό μας μοναστηράκι). Εκεί μπορείτε να δείτε μία ξύλινη αναδόμηση της παλιάς Ρωσίας και μία αγορά για να κάνετε παζάρια στα λιτά ξύλινα μικρομάγαζα και να αγοράσετε σουβενίρ σε προνομιακές τιμές! Συνεχίζουμε για την καθιερωμένη μας ξενάγηση της πόλης, που ξεκινά από τη γέφυρα του Πατριάρχη και τον καθεδρικό ναό του Σωτήρος. Ακολουθεί στάση στο λόφο των Σπουργιτιών με την όμορφη θέα στην πόλη και την ομορφότερη από τις "Αδελφές του Στάλιν". Θα συνεχίσουμε με την περίφημη Λίμνη των Κύκνων με θέα την όμορφη Μονή Νοβοντέβιτσι και θα επισκεφθούμε το δημοφιλές πάρκο της Νίκης (Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου) με τα 1418 του σιντριβάνια. Ακολουθεί η "Κόκκινη Πλατεία" (δηλαδή όμορφη), που περιβάλλεται από το Κρεμλίνο, το ναό του Αγίου Βασιλείου και το πολυκατάστημα Γκουμ. Με τα πόδια θα φθάσουμε στο νέο τεράστιο πάρκο της πόλης Ζαρυάντι, με αντιπροσωπευτική χλωρίδα από τα τέσσερα βασικά γεωγραφικά χαρακτηριστικά της χώρας: τα δάση, τη στέπα, την τούνδρα και τον υγρότοπο. Στο ίδιο πάρκο θα περπατήσουμε πάνω στην αιωρούμενη γέφυρα σχήματος V, που κατέχει προνομιακή θέση για αξέχαστες φωτογραφίες με φόντο όλο το ιστορικό κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο.

7 ΗΜΕΡΑ: ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΟΣΧΑΣ, ΚΗΠΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΚΡΕΜΛΙΝΟ, ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΑΡΜΟΥΡΥ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΡΜΠΑΤ,

ΚΑΤΩ ΑΝΑΚΤΟΡΑ (ΣΤΑΣΕΙΣ METRO - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ METRO):

Ξεκινώντας από τον πεζόδρομο "Στάρι Αρμπάτ", περιοχή που θυμίζει τη δική μας Πλάκα, θα συνεχίσουμε με επίσκεψη των διάσημων σταθμών Metro, για να θαυμάσουμε τα "Κάτω Ανάκτορα του Λαού". Στις όχθες του ποταμού Νεγκλίναγια θα δούμε τα σιντριβάνια με αγάλματα από τα παραμύθια του Πούσκιν, που διακοσμούν τους κήπους του Αλεξάνδρου. Στο ίδιο σημείο, περιμένοντας τη σειρά μας για την είσοδο στο Κρεμλίνο, θα δούμε το άγαλμα του 'Aγνωστου Στρατιώτη, την αιώνια φλόγα και τη σπηλιά του Κρεμλίνου. Εν συνεχεία επισκεπτόμαστε τους ναούς της στέψης και ταφής των τσάρων (εντός του Κρεμλίνου). Στην πλατεία του Ιβάν του Μεγάλου θα θαυμάσουμε το τεράστιο τσαρικό Κανόνι, το Μεγάλο Καμπαναριό και την τεράστια αχρησιμοποίητη τσαρική Καμπάνα. Τέλος, θα επισκεφθούμε το εξαιρετικό θησαυροφυλάκιο 'Aρμουρυ, με εκθέματα πολύτιμων δώρων του στέμματος, μοναδικές πανοπλίες ευγενών, αυτοκρατορικών ενδυμάτων, στεμμάτων, θρόνων και αμαξών. Δείπνο εντός του ξενοδοχείου. 

8 ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΜΟΣΧΑ - ΑΘΗΝΑ:

 Χαλαρό πρωινό, μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής

 Τιμή συμμετοχής ανά άτομο από

Δίκλινο 

Μονόκλινο 

 Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων,

 κόστος έκδοσης βίζας (6 εργάσιμες),

ιατροφαρμακευτική ασφάλεια, είσοδοι 

690€ 1020€  480€

                                                                                                                                                                                                                                                                                          

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • *Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean & Aeroflot. 
 • *Μεταφορές από/προς αεροδρόμια. 
 • *Σύνδεση των δύο πόλεων με υπερταχεία (στο πρόγραμμα 26/12). 
 • *Ελληνόφωνες ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται. 
 • *Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* ή αντίστοιχο στη Μόσχα. 
 • *Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* ή αντίστοιχο στην Αγία Πετρούπολη. 
 • *Τοπικός ξεναγός με χρέη συνοδού σε κάθε πόλη. 
 • *Ημιδιατροφή (πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά). 
 • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • *Φόροι αεροδρομίων - επίναυλοι καυσίμων, κόστος βίζας
 • (6 εργάσιμες), είσοδοι, ιατροφαρμακευτική ασφάλεια (480€).

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • *Υπάρχει δυνατότητα επιλογής 5ήμερου προγράμματος στη Μόσχα στις 9/3. 
 • *Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική σειρά (όπως αναφέρεται στις αναχωρήσεις) ή μερική αλλαγή, αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη έκβασή του!
 • *Απαραίτητη ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων.
 • *Η παραπάνω τιμή ισχύει με έγκυρη κράτηση 40 ημερών πριν την αναχώρηση. 
 • *Απαραίτητο διαβατήριο, που να μη λήγει 6 μήνες μετά το τέλος του ταξιδιού, να είναι υπογεγραμμένο από τον κάτοχό του, αίτηση συμπληρωμένη και μία φωτογραφία έγχρωμη σε άσπρο φόντο (αυστηρά 3,5x4,5) με σκούρο ένδυμα.

Κρατήστε τη θέση σας
Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την κράτησή σας
Εισάγετε το επώνυμό σας
Εισάγετε το όνομά σας
Εισάγετε το σταθερό τηλέφωνό σας
Εισάγετε το κινητό τηλέφωνό σας
Εισάγετε το email σας
Εισάγετε την διεύθυνση κατοικίας σας
Αν έχετε περαιτέρω πληροφορίες ή παρατηρήσεις, μπορείτε να τις γράψετε στο παρακάτω πεδίο

*Πατώντας "Αποστολή" δεν εξασφαλίζετε την κράτησή σας. Ο τουριστικός μας πράκτορας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις απαραίτητες ενέργειες.

Πληροφορίες:

 • Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ
 • Test Formas 1:
  Κρατήστε τη θέση σας
  Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την κράτησή σας
  Εισάγετε το επώνυμό σας
  Εισάγετε το όνομά σας
  Εισάγετε το σταθερό τηλέφωνό σας
  Εισάγετε το κινητό τηλέφωνό σας
  Εισάγετε το email σας
  Εισάγετε την διεύθυνση κατοικίας σας
  Αν έχετε περαιτέρω πληροφορίες ή παρατηρήσεις, μπορείτε να τις γράψετε στο παρακάτω πεδίο

  *Πατώντας "Αποστολή" δεν εξασφαλίζετε την κράτησή σας. Ο τουριστικός μας πράκτορας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις απαραίτητες ενέργειες.

Δημοφιλής Προορισμός:

9 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ

Σχετικές Εκδρομές

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Argiris Travel

40 χρόνια προσφέρουμε
ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες
με σεβασμό στις ανάγκες
και τις απαιτήσεις του ταξιδιώτη.

Τζων Κέννεντυ 84, Περιστέρι

Τηλ.: (+30) 210 5772869

Τηλ.: (+30) 210 5782969

Φαξ: (+30) 210 5772869

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.