info@argiristravel.gr | (+30) 210 5772869 - (+30) 210 5782969

Powered by Google

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟ 16/09/2019 ΕΩΣ 22/09/2019

1η ΗΜΕΡΑ: 16/09/19 Αθήνα – Καβάλα ή Κομοτηνή

Αναχώρηση από Περιστέρι στο μετρό Αγίου Αντωνίου – Αθήνα το πρωί με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: 17/09/19 Ραιδεστός - Κωνσταντινούπολη

Μετά το πρωινό μας και εφόσον έχουμε τακτοποιήσει τις αποσκευές μας αναχώρηση για Κων/πολη, μοναδική πόλη στον κόσμο που μοιράζεται σε δύο ηπείρους και είναι σύνδεσμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την Εγνατία Οδό, αφήνοντας δεξιά την όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης φθάνουμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Mετά τον απαραίτητο έλεγχο των διαβατηρίων και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάμε τη γέφυρα του Έβρου και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων και μέσω Κεσάν, Ραιδεστού στάση για φαγητό (προαιρετικά) και Συληβρίας, αργά το απόγευμα θα φτάσουμε στην Κωνσταντινούπολη.

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονεσ πλατεια ταξιμ

Στην Πλατεία Ταξίμ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα έχουμε μία πρώτη γνωριμία με την πόλη και θα δειπνήσουμε σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο. Διανυκτέρευση

3η ΗΜΕΡΑ: 18/09/19   Κωνσταντινούπολη - Αγία Σοφία – Μπλέ Τζαμί – Ιππόδρομος Υδραγωγείο – Τοπ Καπί

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού της οποίας ο τρούλος έχει 55μ. ύψος και 31μ.διάμετρο και χτίστηκε από τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό Α΄ το 532. Επόμενη επίσκεψη σε ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης με έξι μιναρέδες το οποίο δεν είναι άλλο από το «Μπλέ Τζαμί» του Σουλτάνου Αχμέτ γνωστό και σαν Γαλάζιο Τζαμί

Σχετική εικόνα

που πήρε το όνομά του από τα μπλέ πλακίδια που κοσμούν το εσωτερικό του και βρίσκεται απέναντι από την Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε στον Βυζαντινό Ιππόδρομο και το περίφημο Υδραγωγείο του Ιουστινιανού στην πλατεία του οποίου ήταν το κέντρο όπου γίνονταν οι μεγαλοπρεπείς γιορτές.

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονεσ υδραγωγειο κωνσταντινουπολη

Γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής. Επόμενος σταθμός το παλαιό ανάκτορο των Σουλτάνων με τους αμύθητους θησαυρούς, το γνωστό Τοπ καπί το οποίο έχτισε ο Πορθητής

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονεσ τοπ καπι κωνσταντινουπολη

και δεσπόζει πάνω από τον Κεράτιο κόλπο με ωραιότατους κήπους και ανεκτίμητους θησαυρούς κρυμμένους στις αίθουσές του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: 19/09/19 Κωνσταντινούπολη – Πατριαρχείο – Παναγία Βλαχερνών Παναγία Μπαλουκλιώτησα – Βόσπορος ( κρουαζιέρα )

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε στο κέντρο της Ορθοδοξίας, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στη συνέχεια θα προσκυνήσουμε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Επόμενη στάση μας θα είναι ο Ιερός Ναός της Παναγίας των Βλαχερνών όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Ακολουθεί επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Παναγιά την Μπαλουκλιώτισσα) με τα θρυλικά ψάρια και τους τάφους των Πατριαρχών. Ύστερα κατά την διάρκεια της επιστροφής στο ξενοδοχείο, θα αντικρίσουμε τα Τούρκικα Νεκροταφεία. Αν μας το επιτρέψει ο χρόνος θα επισκεφθούμε την Αιγυπτιακή αγορά

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονεσ αιγυπτιακη αγορα

με τα πλούσια μπαχαρικά της Ανατολής. Το απόγευμα θα ακολουθήσει κρουαζιέρα στο Βόσπορο (προαιρετικά) και δείπνο σε ένα από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια.

Σχετική εικόνα

Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: 20/09/19 Κωνσταντινούπολη – Ντολμά Μπαξέ – Πριγκιπονήσια

Πρωινό και άλλη μια μέρα με πολλά αξιοθέατα αρχίζει. Πρώτος σταθμός τα οθωμανικά μνημεία της πόλης στο Μουσείο «Ντολμά- Μπαξέ» με το μεγαλύτερο πολυέλαιο στο κόσμο (4 τόνων) που υψώνεται στη ακτή του Βοσπόρου με τους καταπράσινους κήπους. Έπειτα ακολουθεί ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκηπονήσια.

Σχετική εικόνα     Î‘ποτέλεσμα εικόνας για εικονεσ πριγκηπονησια στην τουρκια

Είναι ένα σύμπλεγμα νησιών στη θάλασσα του Μαρμαρά νότια της Κωνσταντινούπολης αποτελείτε από 4 μεγάλα νησιά ( Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπος ) και 5 μικρότερα ( Πίτα, Νέανδρος, Οξειά, Πλάτη, Αντιρόβυθος). Πρώτα θα μεταβούμε στην Χάλκη θα βαδίσουμε ανάμεσα από τα παλιά αρχοντικά, θα διανύσουμε το πευκόφυτο λόφο της Ελπίδας και θα καταλήξουμε στην Ορθόδοξη Θεολογική σχολή και την περίφημη βιβλιοθήκη της. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην αποβάθρα θα θαυμάσουμε το κτίριο της Τούρκικης Στρατιωτικής Ναυτικής Σχολής( 1777) και θα συνεχίσουμε με το πλοιάριο για την Πρίγκιπο το μεγαλύτερο από τα νησιά στο οποίο ζουν 150 περίπου Έλληνες. Εδώ θα ζήσουμε την ατμόσφαιρα του 19ου αιώνα. Μπορούμε να γνωρίσουμε το καταπράσινο νησάκι με μια βόλτα με τις παραδοσιακές άμαξες και να γευματίσουμε σε παραλιακό εστιατόριο απολαμβάνοντας τη γαλήνια ομορφιά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας και το βραδάκι (προαιρετική) διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με χανουμάκια. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: 21/09/19   Kωνσταντινούπολη – Καπαλί Τσαρσί – Κομοτηνή ή Καβάλα

Μετά το πρωινό μας και εφόσον έχουμε τακτοποιήσει τις αποσκευές μας θα πάμε στη περίφημη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 4.216 καταστήματα και τους 92 διαδρόμους.

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονεσ σκεπαστη αγορα στην τουρκια

Χρόνος ελεύθερος για ενδιαφέρουσες φθηνές αγορές χρυσαφικών, δερμάτινων, αντικείμενα της λαϊκής τέχνης και άλλων ειδών. Μετά από αυτήν την απέραντη αγορά θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, μέσω Σηλυβρίας, Ραιδεστού, Κεσάν, Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων και άφιξη στην Κομοτηνή ή στην Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: 22/09/19   Κoμοτηνή ή Καβάλα – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας και εφόσον έχουμε τακτοποιήσει τις αποσκευές μας αναχωρούμε για Αθήνα. Μικρές στάσεις για φαγητό και καφέ θα γίνουν, στον Πλαταμώνα και την περιοχή της Λαμίας αντίστοιχα, άφιξη στην Αθήνα το βράδυ γεμάτοι από όμορφες αναμνήσεις της αγαπημένης μας ….. Πόλης και νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1) To γραφείο μας και ο αρχηγός διατηρούν το δικαίωμα της τροποποιήσεως του προγράμματος για λόγους τεχνικούς και ανωτέρας βίας ή προς τον σκοπό της καλύτερης εξυπηρέτησης των εκδρομέων.

2) Επίσης σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σε ξεχωριστή τσάντα 2 αλλαξιές ρούχα γιατί στις 16/09/19 και στις 21/09/19, που θα διανυκτερεύσουμε στην Κομοτηνή ή στην Καβάλα δεν θα βγάλουμε τις βαλίτσες σας από το πούλμαν.

3) Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκδρομής, ανά ημέρα θα πρέπει να αλλάζετε θέσεις κυκλικά, οι μπρος πίσω κ.ο.κ.

4) Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή θα πρέπει να διαθέτουν καινούριο διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες.

5) Κράτηση θέσεων γίνεται με προκαταβολή εώς 20 Ιουλίου 2019

6) Εξόφληση εισιτηρίου 15 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 375 ΕΥΡΩ

         ( ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ 495€ )

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

1) Μεταφορές – περιηγήσεις βάσει προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

2) Διαμονή δύο διανυκτερεύσεις στην Κομοτηνή ή στην Καβάλα.

3) Διαμονή τέσσερις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη.

4) Δύο πρωινά στο ξενοδοχείο στην Κομοτηνή ή στην Καβάλα.

5) Τέσσερα πρωινά στο ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη.

6) Τέσσερα γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη σε τοπικά εστιατόρια.

7)Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό στην Κων/πολη

8) Κρουαζιέρα στα Πριγκιπονήσια

9) Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας .

10) Ασφάλεια ταξιδίου

11) Φ.Π.Α

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φιλοδωρήματα, άμαξες για τη Χάλκη, κόστος ποτών κατά την διάρκεια των γευμάτων και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Κρατήστε τη θέση σας
Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την κράτησή σας
Εισάγετε το επώνυμό σας
Εισάγετε το όνομά σας
Εισάγετε το σταθερό τηλέφωνό σας
Εισάγετε το κινητό τηλέφωνό σας
Εισάγετε το email σας
Εισάγετε την διεύθυνση κατοικίας σας
Αν έχετε περαιτέρω πληροφορίες ή παρατηρήσεις, μπορείτε να τις γράψετε στο παρακάτω πεδίο

*Πατώντας "Αποστολή" δεν εξασφαλίζετε την κράτησή σας. Ο τουριστικός μας πράκτορας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις απαραίτητες ενέργειες.

Πληροφορίες:

 • Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 16/09/2019 ΕΩΣ 22/09/2019
 • Test Formas 1:
  Κρατήστε τη θέση σας
  Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την κράτησή σας
  Εισάγετε το επώνυμό σας
  Εισάγετε το όνομά σας
  Εισάγετε το σταθερό τηλέφωνό σας
  Εισάγετε το κινητό τηλέφωνό σας
  Εισάγετε το email σας
  Εισάγετε την διεύθυνση κατοικίας σας
  Αν έχετε περαιτέρω πληροφορίες ή παρατηρήσεις, μπορείτε να τις γράψετε στο παρακάτω πεδίο

  *Πατώντας "Αποστολή" δεν εξασφαλίζετε την κράτησή σας. Ο τουριστικός μας πράκτορας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις απαραίτητες ενέργειες.

Δημοφιλής Προορισμός:

7 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 16/09/2019 ΕΩΣ 22/09/2019

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Σχετικές Εκδρομές

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Argiris Travel

40 χρόνια προσφέρουμε
ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες
με σεβασμό στις ανάγκες
και τις απαιτήσεις του ταξιδιώτη.

Τζων Κέννεντυ 84, Περιστέρι

Τηλ.: (+30) 210 5772869

Τηλ.: (+30) 210 5782969

Φαξ: (+30) 210 5772869

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.