info@argiristravel.gr | (+30) 210 5772869 - (+30) 210 5782969

Powered by Google

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΕΩΣ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ -ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

ΜΕΤΕΩΡΑ – ΠΥΛΗ – ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ

1) ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί από Ομόνοια και Μετρό Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι με πρώτη στάση για καφέ έξω από την Λαμία. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την Λίμνη Πλαστήρα χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ. Η τεχνητή λίμνη δημιουργήθηκε το 1959 και πήρε το όνομά της από το Στρατηγό Νικόλαο Πλαστήρα, τον εμπνευστή της ιδέας κατασκευής του φράγματος και της λίμνης. Σήμερα η λίμνη Πλαστήρα αποτελεί πηγή ζωής για ολόκληρη την Καρδίτσα και τη γύρω περιοχή.

milos4

Από τη λίμνη υδρεύεται η πόλη της Καρδίτσας και δεκάδες κοινότητες, ενώ το καλοκαίρι τα νερά της φθάνουν μέχρι τα χωράφια της Λάρισας. Στάση για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικά) στο ομορφότερο σημείο της λίμνης την πλαζ Λαμπερού. Eν συνεχεία θα μεταβούμε στο Φράγμα Ταυρωπού το οποίο έχει μήκος 220 μέτρα και ύψος 83 μέτρα καθοριστικό για την ύδρευση και την ηλεκτροδότηση. Θα σταματήσουμε για να απολαύσουμε τη θέα του, και να δούμε τους παραγωγούς από τα γειτονικά χωριά των Αγράφων, οι οποίοι πουλούν στους επισκέπτες προϊόντα της γης τους και της κτηνοτροφίας τους. Επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό το ξενοδοχείο μας στην Καλαμπάκα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ θα έχουμε δείπνο με εορταστικό ρεβεγιόν, μουσική και διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2) ΗΜΕΡΑ: Ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους μας με υγεία, αγάπη και χαρά!!

milos6

milos5

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τα Τρίκαλα Θεσσαλίας για να επισκεφτούμε το Μύλο των Ξωτικών.

milos8

milos3

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών που έχει θέμα «Ο Θρύλος του Ιππότη των Χριστουγέννων». Θα συναντήσουμε τους καλόκαρδους Ιππότες στα εντυπωσιακά τους Φρούρια και θα ταξιδέψουμε μέσα από τις ιστορίες τους, σε μια εποχή που συνδυάζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Μικροί και μεγάλοι θα μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών έχει ετοιμάσει το πιο Χριστουγεννιάτικο Fun Park. Θα γνωρίσουμε το σπίτι του Άη Βασίλη, το καράβι των πειρατών, την αιώνια πηγή σοκολάτας (μην φάτε πολλές!!!), 

milos2

το παγοδρόμιο των ξωτικών, το λούνα παρκ, ιπτάμενες κούνιες, την Χριστουγεννιάτικη αγορά, 

milos9

milos7

την γλυκιά αγορά και άλλα πολλά πολλά που δεν σας τα αναφέρω. Χρόνος ελεύθερος να ζήσουμε όλες τις δραστηριότητες του πάρκου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, ξεκούραση, διανυκτέρευση.

 3η ΗΜΕΡΑ :

Μετά το πρωινό μας και εφόσον έχουμε τακτοποιήσει τις αποσκευές μας θα αναχωρήσουμε για τα Μετέωρα,

milos11

μοναδικά στον κόσμο βράχια, σαν γλυπτά θεόρατα πάνω από τη Καλαμπάκα. Τα θεόρατα βράχια των Μετεώρων δεσπόζουν επιβλητικά μεταξύ τον βουνών Κοζιάκα και Αντιχασίων. Αυτό το μεγαλούργημα της φύσης αποκαλύπτει όλο του το μεγαλείο αιώνες τώρα, καθώς αποτελεί ένα μοναδικό σε ομορφιά γεωλογικό φαινόμενο και ένα σημαντικό μνημείο της Ορθοδοξίας. Έχουν χαρακτηριστεί το δεύτερο Άγιον Όρος και συνεχίζουν τη μοναδική παράδοση εδώ και έξι αιώνες. Στη θέα των Ιερών βράχων θα μείνουμε έκπληκτοι από την εντυπωσιακή μεγαλοπρέπεια αυτού του γιγαντιαίου πέτρινου συμπλέγματος.

milos12

Τα ασκητικά παραπήγματα στους βράχους μαρτυρούν την αδιάψευστη παρουσία των πρώτων μοναχών που αφιερώθηκαν ψυχή και σώματι στο Θεό. Στα Μετέωρα σώζονται θησαυροί, κειμήλια και έχουν χαρακτηριστεί από τον ΟΗΕ Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Ας τα απολαύσουμε. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με δεύτερη στάση στη Πύλη.

milos13

Κωμόπολη χτισμένη στα ριζά της Πίνδου στο στενό πέρασμα από όπου πήρε και το όνομα της, εδώ θα γευτούμε για άλλη μια φορά την ομορφιά της φύσης πίνοντας τον καφέ μας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Ελάτη.

milos14

Ότι και να πούμε για αυτό το μαγικό χωριό θα είναι λίγο είναι ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της Ελλάδας. Ελατοσκέπαστο χτισμένο αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 860 μέτρα. Η σπάνια ομορφιά του τοπίου με τα πολλά δάση, το υγιεινό κλίμα, και η παραδοσιακή φιλοξενία των κατοίκων θα μας μείνει αξέχαστη. Παραμονή. Επόμενος σταθμός μας το Περτούλι όπου θα έχουμε το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικά).

milos15

Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 157€

(ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΥΝ 60€ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ )

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

1) Μεταφορά, περιηγήσεις με πούλμαν.

2) Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο 3* ή 4* στην Καλαμπάκα.

3) Δύο πρωινά σε μπουφέ.

4) Εορταστικό ρεβεγιόν (δείπνο) στις 31/12 με μουσική

5) Ένα δείπνο στις 01/01

6) Συνοδός του γραφείου μας.

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

1. Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων.

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€

 2. Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

3.Είσοδοι σε μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και δύναται να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των υπεύθυνων του γραφείου για το καλύτερο της εκδρομής αλλά και  οι κανονισμοί που υπάρχουν ή θα ορισθούν από τους κρατικούς φορείς και των ειδικών Υγειονομικών Πρωτοκόλλων  για την καταπολέμηση του Covid-19.

milos16

Κρατήστε τη θέση σας
Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την κράτησή σας
Εισάγετε το επώνυμό σας
Εισάγετε το όνομά σας
Εισάγετε το σταθερό τηλέφωνό σας
Εισάγετε το κινητό τηλέφωνό σας
Εισάγετε το email σας
Εισάγετε την διεύθυνση κατοικίας σας
Αν έχετε περαιτέρω πληροφορίες ή παρατηρήσεις, μπορείτε να τις γράψετε στο παρακάτω πεδίο

*Πατώντας "Αποστολή" δεν εξασφαλίζετε την κράτησή σας. Ο τουριστικός μας πράκτορας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις απαραίτητες ενέργειες.

Πληροφορίες:

 • Διάρκεια: ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟ 31/12/2021 ΕΩΣ 2/01/2022
 • Test Formas 1:
  Κρατήστε τη θέση σας
  Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την κράτησή σας
  Εισάγετε το επώνυμό σας
  Εισάγετε το όνομά σας
  Εισάγετε το σταθερό τηλέφωνό σας
  Εισάγετε το κινητό τηλέφωνό σας
  Εισάγετε το email σας
  Εισάγετε την διεύθυνση κατοικίας σας
  Αν έχετε περαιτέρω πληροφορίες ή παρατηρήσεις, μπορείτε να τις γράψετε στο παρακάτω πεδίο

  *Πατώντας "Αποστολή" δεν εξασφαλίζετε την κράτησή σας. Ο τουριστικός μας πράκτορας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις απαραίτητες ενέργειες.

Δημοφιλής Προορισμός:

Σχετικές Εκδρομές

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ