ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ -ΝΑΟΥΣΑ PDF Εκτύπωση E-mail

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 ΑΠΟ 28-10-2016 ΕΩΣ 30-10-2016

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ - ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

 ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

ΝΑΟΥΣΑ - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση από τo Περιστέριστις 7.00π.μ  με πρώτη στάση στη Λαμία για καφέ και ξεκούραση. Το ταξίδι μας συνεχίζεται περνώντας απείρου κάλλους ομορφιές από τη Λάρισα και τη μαγευτική κοιλάδα των Τεμπών. Εκεί θα παραμείνουμε για προσκύνημα στο πανέμορφο γραφικό εκκλησάκι της Αγ. Παρασκευής. Συνεχίζουμε για το Πλαταμώνα όπου θα έχουμε το μεσημεριανό μας γεύμα σε επιλεγμένη ταβέρνα (προαιρετικά). Επιβίβαση στο πούλμαν με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη που βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, πολιούχο της Θεσσαλονίκης. Επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό το καταστόλιστο με σταλαγμίτες και σταλακτίτες σπήλαιο Πετραλώνων  που βρίσκεται στους δυτικούς πρόποδες του βουνού Κατσίκα και σε υψόμετρο περίπου 300 μέτρα από το επίπεδο της θάλασσας. Το ταξίδι μας δεν τελείωσε εδώ, συνεχίζουμε για τα Νέα Μουδανιά, την κωμόπολη με έδρα του Δήμου Νέας Προποντίδας του νομού Χαλκιδικής όπου οι κάτοικοι ασχολούνται με τις τουριστικές επιχειρήσεις και  την αλιεία. Παραμονή για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό μας και εφόσον έχουμε τακτοποιήσει τις αποσκευές μας αναχωρούμε για τις Πλαγιές του Βέρμιου κοντά στο χωριό Καστανιά, όπου βρίσκεται το πνευματικό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού, η Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελάς για να προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα της. Παραμονή, προσκύνημα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Νάουσα στο γραφικό προάστιο τον Άγιο Νικόλαο, πνιγμένο στο πράσινο, και τα γάργαρα νερά.  Εκεί θα έχουμε το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικά). Επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεσες στάσεις επιστροφή στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ 120€ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

(ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΥΝ 45€ )

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

1) Μεταφορά, περιηγήσεις με πούλμαν.

2) Διαμονή σε ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια.

3) Δύο πρωινά στο ξενοδοχείο.

4) Δύο βραδινά στο ξενοδοχείο.

5) Συνοδός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝTAI :

Η είσοδος στο σπήλαιο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και δύναται να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των υπεύθυνων του γραφείου για το καλύτερο της εκδρομής.

 

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ  ΟΔΙΚΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

30-10-2016

ΒΥΤΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΡΣΩΝ

ΤΙΜΗ : 15€

 

 

 

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗΣ TRAVEL
ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ


Ενοικιάσεις λεωφορείων - πούλμαν - Περιστέρι - enoikiaseis leoforeion poulman - Peristeri Ενοικιάσεις λεωφορείων - πούλμαν στο Περιστέρι, enoikiaseis leoforeion poulman sto Peristeri Ενοικιάσεις λεωφορείων Πούλμαν στο Περιστέρι - enoikiaseis leoforeion poulman sto Peristeri